El Nostre Municipi

Al cor de la Costa Brava... Platja d’Aro t’estima

Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró és una de les principals destinacions de la Costa Brava, i una de les més anhelades de tota la Mediterrània, configurada per tres viles que comparteixen una situació geogràfica privilegiada, vora al mar i propera als principals eixos de comunicació, però amb un trets d’identitat propis i complementaris. Platja d’Aro és sinònim de modernitat, cosmopolitisme i dinamisme, amb una oferta comercial, d’allotjament i oci d’alt nivell, on alhora l’esport, la cultura, i els grans esdeveniments es complementen amb una façana marítima de grans platges i petites cales per descobrir. Castell d’Aro, a l’interior, és una localitat plena d’història, encant i enyorança medieval, que ens mostra com el castell, l’església, i els seus carrers empedrats han estat conservats amb criteri i sensibilitat. S'Agaró esdevé un espai d'equilibri d’arquitectura i natura embolcallat per un camí de ronda que esdevé passeig, on s’hi aboquen tots els tons del blau de la Mediterrània.

http://www.platjadaro.com

Natura, patrimoni i cultura

El municipi ofereix una combinació única de platges reconegudes amb els principals distintius de qualitat Bandera Blava, Q de Qualitat i Pla de Qualitat en Destí, patrimoni arquitectònic de diverses etapes històriques romana, medieval i modernista, i una oferta cultural extensa, variada i de qualitat, dissenyada per a tots els gustos i totes les edats. Alhora per als amants de la natura hi ha múltiples possibilitats: senderisme, bicicleta de muntanya i activitats nàutiques, tot combinant esport, turisme i lleure. L’oci és el complement ideal d’unes vacances en família amb parcs d'atraccions, multicinema, bowling, parc aquàtic, club infantil a la platja o visites culturals guiades. I quan es de nit hi podem descobrir els locals més atractius, moderns i avantguardistes amb esperit jove, atractiu i modern.

http://ca.costabrava.org/

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.